Légből kapott információ volt, hogy gégedaganattal küzdene Lehoczki László, sokszoros életmentő

Megosztás

Miskolc életmentő hőse 60 kilót fogyott az elmúlt időszakban, úgy tűnik, pénteken meg is operálják. A probléma, ami kórházba kényszerítette, valóban nagyon komoly: gégedaganat.

Lehoczki László, a világhírű miskolci kutyás mentős és a Spider Mentőcsoport vezetője, súlyos állapotban fekszik kórházban – ahogyan azt már napokkal ezelőtt is olvashattuk. Felesége, Lehoczki Beatrix a hétvégén a közösségi oldalán tett közzé egy felhívást, mert a mentősnek a vérszegénysége és egy kezelés miatt sürgősen vérre volt szüksége.

„Laci állapota jobb lett, regenerálódik, a klinika pedig mindent megtesz érte. Az üdvözletét küldi mindenkinek és a háláját a segítségért” – mondta Lehoczki Beatrix a Blikknek. A lapnak Lehoczki Lászlóval is sikerült beszélnie, aki elárulta, hogy gégedaganattal küzd. Lehoczki azt közölte:

„Közel 60 kilót fogytam le az elmúlt hónapokban, most erősítenek a friss vérrel, mert úgy néz ki, pénteken műtenek. Nagyon jólesett, hogy szinte az egész ország megmozdult értem, még a török nagykövetség is, amiért köszönet mindenkinek. Törökországban még mindig jó szívvel gondolnak rám, amiért Hope kutyámmal megmentettem egy kislány életét” – fogalmazott Lehoczki László, akinek élete eddigi legnagyobb csatáját kell megvívnia, reméljük sikerrel.

Jó érzéssel írhatjuk a frissítést, amit felesége tett közzé a közösségi médiában:

Beatrix a Blikk cikkén nem tudta, hogy sírjon, vagy nevessen. “Annyit azért tisztázzunk, hogy sem Lehoczki László, sem Lehoczki Beatrix nem nyilatkozott a Blikknek. Nemhogy a Blikknek nem, de egyetlen egy hírportálnak sem!

A másik, Lehoczki László ha fogyott volna 60!!!!! Úr Isten és ezt le is írják, 60 kilót akkor most hány kiló lenne?! 18? Fogyott, de kb 6-8 kilót, ami érthető, de erről majd holnap. Harmadik, nincs gégerákja! Erről is majd holnap. Legalább reális dolgot írnának.

Megkérném a többi médiát, ne vegyék át a baromságokat, nincs sok értelme. Az a tuti, az igaz, a valós, ami ezen az oldalon megjelenik! Ami itt, Laci hivatalos oldalán nincs posztolva, az nem releváns. Mindenkinek jó éjszakát kívánok, fogok jelentkezni, ha van újabb fejlemény Laci állapotáról” – cáfolta a hamis értesülést Beatrix. Mi csak annyit mondhatunk, hogy hála istennek, elnézést kérünk és további gyógyulást kívánunk Lehoczki Lászlónak!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek